Borang Pesanan

Terima kasih berkunjung ke anggunchentamall.blogspot.com. Untuk pesanan, sila isikan borang pesanan di bawah. Hanya isikan order form di bawah sekiranya untuk pembelian runcit sahaja. Untuk pembelian borong boleh tinggalkan pesan diruang PERTANYAAN. Sekiranya anda betul betul confirm nak beli dan bayaran hendaklah dilakukan pada hari yang sama. Tempoh booking adalah 24 jam dari tarikh anda oder. Sekiranya tiada bayaran dilakukan pada tempoh tersebut,(tanpa diberitahu sebab)saya akan buka untuk jualan. Anda juga diminta membaca terma dan syarat pembelian sebelum membuat pesanan. NO BACKOUT BUYERS ALOWWED. Kami mohon maaf sekiranya terdapat permintaan anda yang tidak dapat dipenuhi. Terima kasih
Nama Penuh
Alamat Emel:
No. Kod dan Kuantiti dipesan
No. Telefon
Alamat Penuh
Bukti Pembayaran:

Saya telah memahami segala syarat-syarat tempahan sebelum membuat tempahan ini.

Sila cek inbox anda dalam masa 24 jam. 

Lain-lain Pertanyaan

Get your own free form like this one.

JUMLAH PELAWAT

Sunday, October 7, 2012

SALES RAYA HAJI

Assalamualaikum..
Makluman kepada semua pelanggan  yang dihargai, saya mengadakan SALES RAYA HAJI bermula hari ini 8/10/2012 sehingga 31/10/2012.
Banyak koleksi menarik tudung bawal yang ditawarkan.
Bagi yang berminat untuk melihat koleksi tudung2 yang tengah sales boleh kunjungi

FB Butik Koleksi Effa Ismail

2 comments:

  1. Replies
    1. wsalam..terima kasih kerana be my follower ye..tengok2 la tudung yang mana berkenan ye..yg mana dah ade status SOLD OUT..maka tudung tu dah abes...nak tengok yang sales raya haji boleh lawat FB Butik Koleksi Effa Ismail.

      Delete