Borang Pesanan

Terima kasih berkunjung ke anggunchentamall.blogspot.com. Untuk pesanan, sila isikan borang pesanan di bawah. Hanya isikan order form di bawah sekiranya untuk pembelian runcit sahaja. Untuk pembelian borong boleh tinggalkan pesan diruang PERTANYAAN. Sekiranya anda betul betul confirm nak beli dan bayaran hendaklah dilakukan pada hari yang sama. Tempoh booking adalah 24 jam dari tarikh anda oder. Sekiranya tiada bayaran dilakukan pada tempoh tersebut,(tanpa diberitahu sebab)saya akan buka untuk jualan. Anda juga diminta membaca terma dan syarat pembelian sebelum membuat pesanan. NO BACKOUT BUYERS ALOWWED. Kami mohon maaf sekiranya terdapat permintaan anda yang tidak dapat dipenuhi. Terima kasih
Nama Penuh
Alamat Emel:
No. Kod dan Kuantiti dipesan
No. Telefon
Alamat Penuh
Bukti Pembayaran:

Saya telah memahami segala syarat-syarat tempahan sebelum membuat tempahan ini.

Sila cek inbox anda dalam masa 24 jam. 

Lain-lain Pertanyaan

Get your own free form like this one.

JUMLAH PELAWAT

Monday, November 26, 2012

TUDUNG BAWAL SULAM CROWN

Tudung Bawal Sulam Crown kembali lagi di Butik Koleksi Effa Ismail
Kali ini dengan warna-warna baru yang pasti membuatkan hari wanita tak keruan untuk mendapatkannya sebagai koleksi baru.
So, bagi sesiapa yang berminat boleh lah rembat selai dua bagi menambahkan koleksi warna anda

Harga RM 38.00 SEHELAI
Untuk Sabah/Sarawak/Labuan sila tambah RM3.00 untuk setiap helai

Kos Pos
RM 6.00 (Semenanjung/RM9.00 Sabah/Sarawak/Labuan)

Bagi yang berminat sila sisi form ataupun boleh juga sms/email/watsup 
Effa 017-9299190
irdina_effa@yahoo.com



BC112-SOLD OUT
KOD 114-SOLD OUT
BC116-SOLD OUT
KOD BC118-SOLD OUT

BC111-SOLD OUT
BC113-SOLD OUT
KOD 115-SOLD OUT
BC117-SOLD OUT
BC11--SOLD OUT

TUDUNG BAWAL CROWN  SULAM KELILING TUDUNG
RM 40.00 SEHELAI
YES SALES RM38.00 SHJ
Tudung Sulam Crown di atas kepala dan juga ada sulaman halus disekeliling tudung.








Sunday, November 25, 2012

BAWAL CHEKERS 205 ALA ADIJUMA

Assalamualaikum..
Alhamdulillah, akhirnya dapat juga mempersembahkan Bawal yang sangt Hottest sekarang ni, iaitu BAWAL CHEKERS/BAWAL DAM ala-ala Adijuma.
Semuanya ada 10 color, bagi yang berminat boleh la PM/sms/watssup Effa 017-9299190

Harga RM19.00 sehelai
Kos pos semenanjung RM6


BAWAL CHEKERS

 BAWAL CHEKERS
RM 17.00 SEHELAI
(TIDAK TERMASUK POS)
BERMINAT BOLEH PM/SMS/WHATSAPP EFA 0179299190






BAWAL TRIBAL ALA ADIJUMA
RM20.00 (TIDAK TERMASUK POS)



Monday, November 19, 2012

NEW ARRIVAL, BAWAL PELANGI @ BAWAL PADLE POP

Kembali atas permintaan ramai, bawal pelangi ataupun lebih dikenali sebagai Bawal Padle Pop telah pun direstock di Butik Koleksi Effa Ismail, kali ini dengan pelbagai pilihan warna yang menarik boleh anda dapatkan. Material kain adalah sama dengan bawal tone yang terdahulu. 

HARGA RM 17.00 SEHELAI
POS RM 6.00 (1-3 HELAI TUDUNG)
UNTUK PEMBELIAN BORONG SILA SMS EFFA 017-9299190


KOD P01-SOLD OUT
P02-SOLD OUT
P03-SOLD OUT
P04-SOLD OUT
P05-SOLD OUT
P06-SOLD OUT
P07-AVAILABLE (1 PCS)
P08-SOLD OUT
P09-SOLD OUT
PD10-SOLD OUT

BAWAL 3 TONE DENGAN TABURAN BATU DI SEKELILING TUDUNG
RM 15.00 SEHELAI
YES SALES RM12.00 SEHELAI
KOD PO 01-SOLD OUT
P02-SOLD OUT
P03-AVAILABLE
P04-SOLD OUT
P05-AVAILABLE
PD06-SOLD OUT
P07-AVAILABLE
P08-AVAILABLE

Sunday, November 18, 2012

SHAWL HALFMOON BUTTERFLY 2 TONE COLOR

Assalamualaikum
Jemput singgah tengok koleksi baru untuk shawl halfmoon plain butterfly 2 tone color
HARGA RM 39.00
POS RM 6.00
01-SOLD OUT (OREN+HITAM)
02-SOLD OUT
03-AVAILABLE
04-SOLD OUT
O5-AVAILABLE (MERAH+BIRU)
06-SOLD OUT(HIJAU+KELABU)
07-AVAILABLE (BIRU+PUTIH)
08-AVAILABLE (HIJAU+HITAM)